Arama
Arama Sonuçları
Kim şampiyon olmak ister?
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi.
Kastamonu OBM'de toplantı üstüne toplantı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) Cumhuriyetin 100. yılında Kastamonu Sektör Hazırlık toplantılarını sürdürüyor. Kastamonu OBM aynı gün içinde 2 toplantıyı üst üste yaptı.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Kastamonu’nun bankası hem kredi verecek hem masraf almayacak!
Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya Anonim Şirketi'nin yarı yarıya ortak olduğu banka; fırsatlarıyla dikkat çekiyor.
"Güçlü ormanlar kurmaya devam edeceğiz"
'Değişen İklim Koşullarında Türkiye’de Ormancılık Politikası Diyalogu Çalıştayı'nın son gününde Kastamonu Entegre ziyaret edildi. Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu; "Ormancılık politikamızı geliştirmeye, daha kaliteli, iklim değişikliğine karşı daha dirençli her türlü tehlike ve tehditlere karşı güçlü ormanlar kurmaya devam edeceğiz" dedi.
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
Kastamonu Entegre'ye Tataristan'da 'yılın yatırımcısı' ödülü
Rusya'daki en büyük Türk yatırımcıların başında gelen Kastamonu Entegre, "Yılın Onursal Yatırımcısı" ödülüne layık görüldü.
Kastamonu Entegre, yeni üretim tesisini hizmete açtı
MDF, yonga levha, laminat parke ve kapı paneli üretiminde dünyanın ilk dört üreticisi arasında yer alan Kastamonu Entegre, Kastamonu’da 175 milyon Euro yatırımla gerçekleştirdiği yeni üretim tesisini hizmete açtı.
Tek seferde en büyük yatırım
Kastamonu Entegre, anayurdunda yeni üretim tesisini hizmete açtı
Kastamonu Entegre’nin OSB’de yaptırdığı cami ibadete açıldı
Kastamonu Entegre'nin OSB'de yaptırdığı cami, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kiğılı’nın katılımıyla ibadete açıldı.
Enüs Koç kimdir? Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü kimdir?
Kastamonu Entegre A.Ş Kastamonu-Samsun Fabrikalar Direktörü olarak görev yapan Enüs Koç kimdir? Enüs Koç nerede doğdu? Enüs Koç hangi okulda okudu? tüm soruların cevabı haberimizde
Kastamonu Entegre’den gençlere gelişim ve kariyer fırsatı
Kastamonu Entegre, kurum içi girişimcilik deneyimlerini gençlerin yaratıcı ve yenilikçi fikirleriyle buluşturuyor.
Kastamonu Entegre, levha üretimini OSB’ye taşıdı
Kastamonu Entegre, yola çıktığı ilk üretim tesisi Yonga Levha’ya veda etti. Yonga levha üretimi ise Kastamonu OSB’deki üretim tesisinde gerçekleştirilecek.
2000’in ÖSS birincisi, şimdi bakan yardımcısı
Oruç Baba İnan, Kastamonu Entegre A.Ş.’de CEO Yardımcısı olarak görevini yürütürken Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı olarak atandı.
Kastamonu Entegre’den bakan yardımcılığına
BAKAN KACIR’IN “A TAKIMI” BELLİ OLDU
'İşi Erbabına Sorun'
Ahşap bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, meslek lisesi öğrencilerinin gelişimine katkıda bulunmak ve sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü istihdama kazandırmak hedefiyle yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.
KEAS 7. Global Kalite Zirvesi tamamlandı
Kastamonu Entegre yurtiçi ve yurtdışı tesisleri bünyesindeki kalite çemberi ve sürekli iyileştirme ekiplerinin başarılı projelerini ödüllendirmeye devam ediyor. Bu yıl yedincisi düzenlenen KEAS Global Kalite Zirvesi’nde farklı ekiplerin kalite çember projelerini değerlendiren jüri, en iyi proje ve önerileri ödüllendirdi.
Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi
Kastamonu Entegre, yeni parke serisi Floorpan Wings’i tüketicilerin beğenisine sundu. On farklı dekor seçeneğiyle konut ve ofis dekorasyonunda çeşitli tasarımlara olanak tanıyan Wings serisi, teknik özelliklerini ve ilk günkü görünümünü uzun yıllar koruyor.
Arap sermayesi Batı Karadeniz’de
Bartın'da ilk etapta bin 200 kişinin istihdam edileceği, üretilen ürünlerinse 30 ülkeye ihraç edileceği mobilya fabrikasının temeli törenle atıldı.
kastamonuentegre.com yenilendi
Kastamonu Entegre, kurumsal web sitesini yeniledi. Modern ve yenilikçi tasarımıyla kullanıcı dostu bir deneyim sunan kastamonuentegre.com, sanal gerçeklik uygulaması “Sen Tasarla” ve bölge bazlı dil seçenekleriyle sektörde yeni bir sayfa açıyor.
Ormana kaçan sürücü kayıplara karıştı
Kasasından yola keresteler döküldüğü için polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen kamyonun sürücüsü araçtan inerek ormana kaçtı. Polis ekipleri sürücüsü kaçan kamyonun sahibine cezai işlem uyguladı.
Kazan dairesinden spor salonuna
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (KEAH) bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM), 2011 yılından bu yana 800 hastaya hizmet veriyor. Bir psikiyatri uzmanı, bir psikolog, bir ergoterapist, bir sosyal hizmet uzmanı ve üç hemşireden oluşan sağlık ekibi çalışmalarını başarıyla yürütüyor.
‘Kastamonu iyi gidiyor’
KASİAD olarak memleketin kalkınması ve tanıtımına katkı sağlamak adına bir tarafından tutmaya çalıştıklarını ifade eden Ayhan Aslan, bazı ziyaretlerde bulunmak ve “Umudun Yolu” isimli belgeselin tanıtımı için ata yurdu Kastamonu’ya geldiklerini ve iki gün boyunca Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, esnaflar ve Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş insanları ve fabrikalarını ziyaret ettiklerini gelişmelerden memnun kaldıklarını açıkladı.
Türkiye’nin ilk ‘Görme Engelli Müze Eğitim Alanı’ yapıldı
Kastamonu Entegre, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nin ‘Dokunulabilir Müze’ Projesinin MDF hammadde sponsoru oldu. Müzeyi görme engelli bireyler için erişilebilir hale getirmek amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Kastamonu Entegre desteğiyle Türkiye’nin ilk Görme Engelli Müze Eğitim Alanı oluşturuldu.
Rektör Topal’dan Entegre’ye ziyaret
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve beraberindeki heyet, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayii ve Ticaret A.Ş.’ye çalışma ziyaretinde bulundu.
Vali Çakır’ın yatırım memnuniyeti
Kastamonu Entegre’nin yeni yatırım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Avni Çakır, bu yatırımların Kastamonu ekonomisine ve istihdamına sağlayacağı katkıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Çakır açıklamasında; ““Yeni yatırımları yerinde görme imkanımız oldu. Her geçen gün büyüyen ve Kastamonu ekonomisine de önemli katkılar sağlayan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi firmamıza çalışmalarında başarı diliyoruz” ifadelerine yer verdi.